(foto) A șasea zi a expediției „La La Play”. „Concert fără Pereche” în curtea Muzeului de Istorie din Chișinău

EfremoffStudio_179
Foto:Max Efremof

Moldovan National Youth Orchestra (MNYO) continuă proiectul muzical „La La Play” care este deja la a șasea ediție. În acest an, orchestra ajunge în peste 30 de locații din întreaga țară, iar fiecare vizită și concert are drept scop promovarea afacerilor și eroilor locali. În a șasea zi a expediției, echipa „La La Play” a susținut un concert în aer liber la Muzeul Național de Istorie a Moldovei în colaborare cu Pasha Parfeni.

A șasea zi a expediției muzicale „La La Play”, a fost dedicată unui concert fabulos care s-a desfășurat în curtea Muzeului Național de Istorie a Moldovei. „Concert fără Pereche” a fost în format open air și a adunat zeci de oameni dornici de a se delecta cu muzică clasică de calitate dar și de a admira rezultatul colaborării dintre echipa „Moldovan National Youth Orchestra” și a interpretului Pasha Parfeni, care a cântat alături de echipa „La La Play”.

Foto: Max Efremof

Echipa #diez este alături de membrii expediției „La La Play” în fiecare ediție și aduce informații utile despre activitățile la care puteți participa. Activitatea și noutățile din cadrul proiectului pot fi urmărite pe paginile de Facebook și Instagram a Moldovan National Youth Orchestra.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine