(foto) A șaptea zi a expediției „La La Play”. Acțiune de salubrizare pe malul râului Bâc, flashmob la Kaufland și concert la Molovata

15
Foto:Dinu Bubulici

Moldovan National Youth Orchestra (MNYO) continuă proiectul muzical „La La Play” care este deja la a șasea ediție. În acest an, orchestra va ajunge în peste 30 de locații din întreaga țară, iar fiecare vizită și concert are drept scop promovarea afacerilor și eroilor locali. În a șaptea zi a expediției, echipa „La La Play” a participat la o acțiune de salubrizare organizată în Chișinău, în preajma râului Bâc, a susținut un flashmob în incinta magazinului Kaufland și a încheiat ziua cu un concert în aer liber la Molovata.

# Acțiune de salubrizare

Echipa „La La Play” a dedicat penultima zi a expediției muzicale naturii. Astfel, în prima parte a zilei, echipa a participat la o acțiune de salubrizare organizată în Chișinău în preajma râului Bâc. Totodată, deșeurile colectate au fost sortate și duse la punctul de reciclare Kaufland din Chișinău. Aici tinerii au aflat despre importanța sortării eficiente a deșeurilor și reciclarea acestora. La activitate au participat atât membrii echipei „La La Play”, în frunte cu coordonatorul acesteia, Adriano Marian, cât și reprezentanții Kaufland care au făcut posibilă colaborarea dintre Moldovan National Youth Orchestra și rețeaua Kaufland de-a lungul expedițiilor muzicale „La La Play”.

Foto: Dinu Bubulici

# Concert la Kaufland

Imediat după finalizarea colectării și sortării deșeurilor colectate din preajma râului Bâc, echipa „La La Play”, a susținut un flashmob în incinta unuia dintre magazinele Kaufland din Chișinău. Aici, pianista Corina Lupașco și violonistul Petrică Bivol au reușit să încânte angajații magazinului dar și cumpărătorii cu surpriza muzicală pe care au pregătit-o. Cele mai îndrăgite melodii din toate timpurile au răsunat la propriu, iar aplauzele și uimirea nu au contenit să apară.

Foto: Dinu Bubulici

# Concert la Molovata

Penultima zi a expediției „La La Play” s-a încheiat cu un concert pe malul râului Nistru în localitatea Molovata, raionul Dubăsari. De data aceasta, tinerii artiștii și-au impresionat publicul cu muzică electronică.  Violoncelul lui Radu Grecu a încântat și de data aceasta zeci de spectatori. Oamenii frumoși și vibe-ul pozitiv au adus culoare și farmec penultimului concert din cadrul expediției muzicale „La La Play”.

Foto: Dinu Bubulici


Din 2019, PNUD și Guvernul Elveției susțin proprietarii de pensiuni și pe cei ai afacerilor locale din peste 30 de localități partenere în cadrul programului său de dezvoltare a afacerilor și de promovare a turismului local.

Echipa #diez este alături de membrii expediției „La La Play” în fiecare ediție și aduce informații utile despre activitățile la care puteți participa. Activitatea și noutățile din cadrul proiectului pot fi urmărite pe paginile de Facebook și Instagram a Moldovan National Youth Orchestra.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine