Netflix recrutează participanți pentru un reality show bazat pe ideea serialului Squid Game. Câștigătorul va primi peste 4 milioane de dolari

squid game
Foto:Libero Tecnologia

Netflix este în căutare de candidați din întreaga lume, dornici de a participa la un reality show TV bazat pe ideea celui mai de succes serial al său, Squid Game. Noua emisiune se va numi Squid Game: The Challenge.

Potrivit Netflix, Squid Game: The Challenge va fi format din 10 episoade, în cadrul căror vor fi 456 de participanți, iar jocul va mai presupune lupta între viață și moarte, ca în drama sud-coreeană. Totouși, câștigătorul acestuia va primi un premiu în valoare de 4,56 milioane de dolari, care este cel mai mare din istoria emisiunilor TV, scrie BBC.  

„Jucătorii se vor întrece într-o serie întreagă de competiții inspirate din serial, cu adăugiri neașteptate. Strategiile, alianțele și personalitățile lor vor fi puse la încercare pe măsură ce concurenții vor fi eliminați în jurul lor”, spun organizatorii reality show-ului.

Candidații pentru participare în cadrul Squid Game: The Challenge trebuie să ibă vârsta de cel puțin 21 de ani și, de asemenea, trebuie să vorbească fluent limba engleză. Filmările vor avea loc la începutul anului 2023 și vor dura aproximativ patru săptămâni.

Cei 456 de concurenți sunt o trimitere la serialul originală, care avea același număr de jucători, ultimul număr fiind atribuit personajului principal.

În serial, sunt prezentați oamenii disperați din Coreea de Sud, care au nevoie acută de surse financiare. Ei ajung pe o insulă, unde joacă pentru a supraviețui, pentru plăcerea sponsorilor bogați. Competițiile în sine nu sunt dificile, bazându-se pe jocurile pe care mulți le-au jucat în copilărie, însă prețul eșecului este moartea.

Serialul The Squid Game a devenit cel mai popular serial din istoria Netflix. În primele 28 de zile, acesta a fost urmărit de 111 milioane de abonați.

Netflix a confirmat, de asemenea, că va lansa un al doilea sezon al popularului serial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine