Victorie pentru Moldova! Denis Vieru a cucerit aurul la Cupa Mondială Grand Slam Tbilisi

vieru1
Foto:Federația de Judo a Republicii Moldova

Noutăți frumoase din lumea sportului pentru Republica Moldova! Judocanul Denis Vieru a câștigat medalia de aur la Cupa Mondială Grand Slam Tbilisi. Sportivul moldovean a obținut patru victorii în categoria de greutate 66 kg.

„Campionul nostru, cu mult tact, încrezător, schimbări frumoase de direcție și acțiuni controlate perfect, s-a impus în fața adversarilor: Kubanychbek Aibek Uulu (KGZ), Shahboz Saidaburorov (TJK), Ryoma Tanaka (JPN) și Giorgi Tutashvili (GEO). Sportivul nostru a impresionat prin exactitatea atacurilor, încrederea în sine și blocaje fantastice a concurenților”, comunică Federația de Judo a Republicii Moldova.

ijf.org

Grand Slam Tbilisi, este unul din cele mai grandiose și puternice evenimente mondiale, la care participă in jur de 300 sportivi de top din 36 de țări (patru continente).

Lotul Național la Judo SENIORI, sub conducerea lui Valeriu DUMINICĂ, antrenor principal al LN, evoluează în următoarea componență:
# Vieru Denis (66 kg);
# Izvoreanu Radu (66 kg);
# Pelivan Petru (73 kg);
#Andries Cornel (73 kg);
# Sterpu Victor (81 kg);
# Gotonoaga Dorin (90 kg).

Denis Vieru este un judocan moldovean care concurează la categoria semi-ușoară masculină de 66 kg. A concurat la proba masculină de 66 kg la Jocurile Olimpice de vară din 2020 de la Tokyo, Japonia.

În anul 2019, echipa #diez, a realizat un interviu cu Denis Vieru. Vă invităm să-i descoperiți povestea în videoclipul de mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine