Cum o călătorie în China s-a transformat într-o producere de bijuterii din perle naturale în Moldova

cover 1
Foto:Les Perles

Istoria brandului Les Perles a început încă în 2014 la prima călătorie a fondatoarei Mila Jarcuțchii în China, și doar peste șapte ani, în 2020, Les Perles oferă deja o gamă largă de bijuterii din perle naturale, de diverse mărimi și culori, care se potrivesc oricui indiferent de vârsta, statut și mod de viață. Mai jost afli mai multe despre brand și despre cum se poartă perlele în 2022.

Brandul autohton Les Perles produce bijuterii doar din perle naturale, oferă consultații cum să deosebești perle naturale de cele artificiale sau cum poți evalua calitatea unei perle. Perla naturală de calitate înaltă este destul de grea, are un luciu deosebit, nu se zgârâie și produce un sunet deosebit la frecare atingere.

Varietatea modelor oferită de Les Perles, permite integrarea bijuteriilor din perle în orice stil, indiferent de vârstă, culoarea pielii sau stilul de viață. Chokere, colier scurt până la 40 cm, pot fi găsite în culorile alb, roz, bej și negru, mărimea perlelor fiind de la 2 mm la 10 mm. Mai mult, perlele reprezintă o bijuterie perfectă de zi.

Cum purtăm perlele vara 2022?

# Perla albă se potrivește la orice tip de piele, roz sau bej se alege în funcție de fototipul pielii. Astfel, perla va împrospăta vizual fața. Fii curajoasă! Combină mai multe straturi de perle de diverse lungimi, combină-le cu diferite lanțuri!
# Strânge părul într-un coc lejer, completează setul de cercei cu un cuff (cercel care nu necesită o gaură adițională în ureche)!
# La plajă, brățara de picior din perle naturale arată foarte cochet.
# Combină haine texturate, din piele, din stofă mai dură cu perle gingașe și elegante! Contrastul de stiluri mereu atrage atenția și este foarte expresiv.

Cum să alegi bijuteria din perle naturale de la Les Perles perfecta pentru tine:
# intri pe site-ul lesperles.md, vezi categoriile și bijuteriile in stoc și poți face comanda direct de pe site;
# intri pe pagina de pe Instagram @lesperles.md ca să te inspiri din imaginile de pe pagină și să vezi ce se potrivește cu ținutele tale din garderobă;
# pe rețele de socializare poți beneficia de o consultanță personalizată;
# și livrarea va fi chiar următoarea zi!

Totuși, nu există reguli stricte de purtare a perlelor. Fiind o creație a naturii, se integrează perfect în orice outfit. Perla este o piatră organică fină și deosebită, care necesită o atitudine corespunzătoare, cu grijă și delicatețe. Extrem de plăcută la atingere, sporește feminitatea și farmecul.

Așa că nu ezita și contactează-i aici – https://www.instagram.com/lesperles.md/?hl=en

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine