Best of: lista localurilor care livrează cozonac sau pască pentru masa de Paște

FotoJet (1)
Foto:colaj #diez

Unul dintre aspectele care creează atmosfera de Paște este aroma apetisantă de cozonac, însă până a ajunge la acest rezultat, procesul de pregătire a produselor tematice de patiserie este unul îndelungat și necesită timp și efort. Așadar, localurile din Chișinău au aranjat totul în modul în care să te poți bucura din plin de sărbătoare.

Prin urmare, echipa #diez a decis să te ajute cu o listă de localuri care fac livrări de cozonac, ruladă, pască, biscuiți și alte produse de patiserie pentru masa de Paște.

# Magnolia

Magnolia v-a pregătit o diversitate de biscuiți de Paște, pască, panettone, cozonaci, ruladă, dar și coșuri tematice de Paște. Livrarea în raza orașului Chișinău e de 60 de lei, iar dacă comandați în sumă de 900 de lei și mai mult, livrarea e gratuită.

Link la site-ul brutăriei

# Numărul de contact: +373 79 92 06 95

# Brutăria Bardar

Dacă vreți să puneți pe masa de sărbătoare un panettone italian adaptat la tradiția moldovenească, atunci puteți să apelați la Brutăria Bardar. Brutăria are un asortiment vast de pască, cozonaci, rulade și alte produse de patiserie.

AICI puteți găsit sortimentele de bucate ale brutăriei. Pentru a plasa o comandă, suma minimă a acesteia trebuie să fie de 250 de lei, iar în raza Chișinăului, livrarea este gratuită.

Link la pagina de Facebook a brutăriei

# Numărul de contact: +373 26 83 75 15

# La Plăcinte

Rețeaua La Plăcinte anunță că o comanda prealabilă pentru sărbătorile de Paște este acceptată până la 18.04.22 inclusiv. Livrarea poate fi efectuată la alegere, pe 21 sau 22 aprilie.

De asemenea, comenzile prealabile pentru Paștele Blajinilor se acceptă până pe 25 aprilie inclusiv, iar livrările se efectuează pe 29 aprilie.

# Puteți afla mai multe detalii și plasa comanda pe site-ul La Plăcinte sau la numărul de telefon 022 211-211.

Trattoria

Trattoria della nonna vă aduce bucatele sfințite direct la ușa casei! „În dimineața Paștelui, părintele Victor va blagoslovi pachetele cu bucate. Acestea urmează să fie livrate gratuit la adresa voastră sau a altor persoane pe care doriți să le bucurați. Restaurantul a pregătit trei poziții pe care puteți să le comandați”, scrie restaurantul.

Link la oferta restaurantului

# Numărul de contact: 022 858 858

# Granier

Patiseria are 9 produse pascale, iar prețurile pentru acestea încep de la 75 de lei.

 # Link la site-ul patiseriei

# Numărul de contact: (+373) 79 50 70 50

Livrarea produselor Granier este posibilă prin accesarea www.ifood.md, companie-parteneră. Orarul disponibil pentru livrare este 10.30-19.00.

# La Mămuca

La Mămuca vă propune o gamă variată de cozonaci și alte produse de patiserie pentru masa de Paște.

 # Linkul patiseriei

# Pentru comenzi prealabile a cantităților mai mari, puteți contacta la numărul de telefon 060842000, iar comenzile obișnuite pot fi plasate pe straus.md.

# Dulcinella

Livrarea la domiciliu a produselor marca „Dulcinella” este posibilă, utilizând una din variantele de mai jos:
# pentru comenzile în sumă de până la 500 lei, folosiți aplicația Glovo;
# pentru comenzile în sumă de la 500 lei, puteți apela la serviciul de livrare Dulcinella.

Comanda de la 500 lei, va fi înregistrată pe site, completând câmpurile necesare, iar livrarea se efectuiază doar în raza orașului Chișinău și este gratuită.

# Link la site-ul patiseriei

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine