JEF recrutează tineri și tinere care doresc să contribuie la avansarea integrării europene a Republicii Moldova. Cum poți face parte din echipă

241622175_10157678536301065_592318455942475827_n
Foto:Facebook – Young European Federalists [JEF]

Tinerii Europeni Federaliști (JEF) este o organizație de tineret internațională ce are ca scop avansarea procesului de integrare europeană. Echipa se bazează pe principii precum democrația, drepturile omului și statul de drept. În acest context, organizația este în căutare de voluntari și voluntare din Republica Moldova.

JEF activează în 30 de țări și lucrează cu echipele naționale și locale. Acestea organizează campanii de informare, seminarii, dezbateri, evenimente sociale și vizite internaționale. În această perioadă, JEF recrutează membri și membre pentru comitetul de conducere din Moldova. Făcând parte din această echipă, vei primi mult sprijin și susținere din partea  JEF Europe și vei avea oportunitatea de a colabora cu alte secții naționale, inclusiv JEF Romania.

La momentul de față, JEF Europe a lansat o campanie în care se susține acordarea Republicii Moldova statutului de țară candidată la Uniunea Europeană. Ca membru (membră) al (a) comitetului de conducere JEF Moldova, vei putea conduce campania în Moldova. De asemenea, ești binevenit(ă) să planifici propriile activități conform subiectelor de interes proprii.

Dacă te-au entuziasmat toate detaliile despre organizație și beneficiile sale pentru dezvoltarea ta personală, completează acest formular. Dacă ai întrebări sau dacă ai vrea să discuți cu alți membri și membre JEF, nu ezita să vizitezi pagina lor de Facebook sau să-i contactezi pe Flavia Sandu (flavia.sandu@jef.eu) sau Juuso Järviniemi (juuso.jarviniemi@jef.eu).

Data limită pentru recrutări este 18 mai, 2022.

Facebook – Young European Federalists [JEF]
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine