Copiii îți testează anticorpii la dezinformare. Primul testat negativ – primul premiat!

Untitled-3-01 (1)
Foto:stopfals.md

Asociația Presei Independente (API) și portalul stopfals.md vă propun un test de verificare a „anticorpilor” la dezinformarea despre COVID-19 și vaccinare. Cei care vor răspunde corect la cel puțin cinci întrebări vor fi răsplătiți cu premii după principiul primul testat negativ – primul premiat!

În calitate de asistenți și asistente la testare sunt copiii colaboratorilor API și ai portalul stopfals.md. Vei putea răspunde la întrebările lor? Să te vedem. 

În acest TEST sunt șapte întrebări despre noul coronavirus și despre vaccinarea împotriva acestei infecții, iar tu trebuie să alegi una dintre două variante de răspuns: DA sau NU.

Dacă vei înregistra de la unul până la trei răspunsuri corecte, atunci nivelul tău de anticorpi la dezinformare este scăzut, cu patru răspunsuri corecte ai un nivel mediu de anticorpi la dezinformare. Iar dacă vei răspunde corect la cel puțin cinci întrebări ale copiilor, înseamnă că ești o persoană bine informată și… meriți un premiu.

Primii 25 vor fi premiați cu premii: tricou, termos și brățară.

Participanții care vor răspunde corect la cel puțin cinci întrebări și vor înregistra rezultatul EXCELENT la test, sunt rugați să trimită o captură foto cu dovada rezultatului la adresa de e-mail: stopfals@stopfals.md, cu indicarea numelui, prenumelui și a unui număr de telefon.

Primele 25 de persoane care vor expedia capturile foto cu rezultatul EXCELENT vor fi răsplătite cu premii constând din câte un set de materiale promoționale (un tricou, un termos, o brățară) cu mesaje anti-COVID-19.  

Nu pierde timpul: primii testați negativ la dezinformare, primii premiați!

stopfals.md

Taguri: #STOP FALS!
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine