(video) Totul poate fi posibil dacă îți dorești cu adevărat asta. Povestea Annei Novocrescenova, absolventă a programului FLEX

123

Aproape fiecare dintre noi măcar o dată în viață a dorit să-și trăiască propriul vis american și, din fericire, unii chiar și-au materializat această dorință. De exemplu, acesta este cazul Annei Novocrescenova, tânăra care a beneficiat de bursa FLEX și a avut posibilitatea să trăiască și să învețe timp un an academic în Statele Unite ale Americii.

Datorită acestui program, adolescenții au posibilitatea să plece timp de un an în SUA și să simtă acea aventură de elev într-un liceu american. Despre impresiile după un an de studii și despre experiența acumulată ne-a relatat Anna Novocrescenova, una dintre absolventele programului FLEX în anul academic 2016/2017.

Tânăra a studiat timp de 10 luni într-un liceu din De Soto, Wisconsin, iar în videoclipul de mai jos o să aflați multe detalii despre povestea propriului vis american al Annei.

Menționăm că programul FLEX a ajuns la cel de-al 29-lea an, de aceea, an de an, tot mai mulți tineri apelează la acest program pentru a căpăta noi experiențe culturale și academice în SUA. Așadar, bursa FLEX le oferă anual elevilor din Moldova posibilitatea de a trăi cu o familie americană și de a studia într-o școală americană pentru un an academic, toate astea fiind absolut gratuite.

Reamintim că aici puteți afla cum să beneficiați de bursa FLEX!

Solicitanții eligibili se pot înregistra aici!

Dacă aveți întrebări suplimentare, scrieți un e-mail la flex.md@americancouncils.org sau sunați la numărul de telefon 076007613.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine