Tinerii din întreaga țară sunt invitați să se înscrie la o tabără de educație financiară. Participarea este gratuită

woman-working-at-home-using-her-laptop-4050290
Foto:youth.md

Ce sunt finanțele și de care pot fi? Unde ajung banii achitați sub formă de impozite și pe ce sunt utilizați? În ce investești ca să ai succes și de ce trebuie să ții cont? De unde faci rost de resurse pentru necesități  personale sau pentru afacerea pe care o planifici? La acestea și multe alte întrebări vin să răspundă activitățile din cadrul taberei de educație financiară  FINEDU Camp 2021.

Proiectul este dedicat tinerilor și tinerelor cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani din toată țara, și se va desfășura on-line în perioada vacanței de toamnă – 25-29 octombrie.

În cadrul proiectului, participanții și participantele vor fi familiarizați cu noțiuni de bază în ceea ce ține de finanțe publice, finanțe corporative și finanțe personale. De asemenea participanții vor avea parte de sesiuni de instruire cu traineri dedicați; activități practice, aplicative; ieșiri virtuale la fața locului pentru a se  familiariza cu activitățile diferitor instituții publice și companii private relevante; ședințe de interacțiune cu  personalități notorii din domeniul financiar, precum și activități intelectuale cu tentă financiară.

Doritorii se pot înscrie AICI! Înscrierea poate fi făcută până în data de 15 octombrie 2021, ora 23.59.

Tabără este organizată de Asociația Obștească FINEDU, cu suportul Ministerului Educației și  Cercetării, cu susținerea TAXACO Group. În calitate de knowledge partners vor fi American Chamber of  Commerce in Moldova și Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova și instituțiile subordonate acestuia, iar  în calitate de partener media – Monitorul fiscal FISC.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine