Idei de la EU4Moldova Start-up City Cahul: o platformă online destinată persoanelor care sunt interesate de a vinde sau cumpăra produse legate de apicultură

BeFunky-collage (2)

Trei tineri din orașul Cahul au creat platforma apic.md care va fi destinată persoanelor ce au afaceri în apicultură sau celor ce vor să înceapă o afacere în domeniul apiculturii.

Cumpărătorii cât și vânzătorii vor beneficia de o gamă largă de categorii legate de apicultură ce le va ușura căutarea, dar și vânzarea produselor. Motivația echipei este de a aduce cât mai multă lume în domeniul apiculturii. Astfel, aceștia au creat această o platformă prin care fiecare persoană care dorește să caute produse din domeniul apiculturii să le găsească într-un timp scurt. Un mare avantaj este că pe această platformă se pot deschide diferite afaceri în apicultură. Afacerea a fost concepută în cadrul Hackathon-ului Start-up City Cahul.

Echipa este formată din trei tineri, studenți în domeniul informaticii la colegiul „Iulia Hasdeu” din orașul Cahul. Ionuț Ciubotaru este pasionat de domeniul IT și are o mare pasiune pentru fotografie. Savelie Babaianu este pasionat de programare, iar ideile și creativitatea lui îi uimesc pe toți. Alexei Plăcintă, la fel, are o mare pasiune pentru programare.

 Cum funcționează platforma apic.md

Platforma a fost creată cu scopul de a ajuta persoanele care doresc să-și deschidă o afacere în domeniul apiculturii. Prin intermediul platformei se pot cumpăra și vinde produse legate de apicultură (familii de albine, stupi și produse conexe).

Meniul este unul foarte simplu divizat în categorii și subcategorii ce le ușurează clienților căutarea produselor necesare.

Mai multe detalii vedeți pe pagina de Facebook apic.md sau pe pagina de Instagram.

Taguri: #XY Accelerator
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine