Elevii din Moldova se pot înscrie la un program de ghidare în carieră. Participarea este gratuită

laborator-informatica-900×506

Asociația Obștească „GAME ON – EDUCATION” organizează proiecte și activități educaționale pentru copii și tineri. Echipa are misiunea de a dezvolta o abordare unică și individuală în educație prin care participanții acumulează valori sănătoase și amintiri frumoase. În acest sens, în cadrul programului online de orientare în carieră Edu123 va oferi ajutor pentru 50 de elevi, cu vârsta cuprinsă între 14 și 15 ani, să-și descopere pasiunele, abilitățile, punctele forte și interesele lor. Programul de ghidare va dura 10 luni.

Participanții vor avea oportunitatea să învețe lucruri noi din cinci domenii, să înțeleagă ce le place și ce nu le place și să găsească mai ușor intersecția pasiunii lor cu domeniul potrivit. Elevii vor participa la sesiuni interactive online în limba engleză în următoarele domenii:
#1. finanțe;
#2. inovație și antreprenoriat;
#3. pedagogie;
#4. artă;
#5. informatică.

Programul este gratuit și selecția participanților este în bază de concurs. Echipa organizatorică pune accent pe creativitate și motivație.

Nivelul de cunoaștere a limbii engleze nu este un criteriu de selecție, când dezvoltarea abilităților de comunicare în engleză este unul dintre obiectivele programului. Puteți vizita site-ul pentru a afla mai multă informație despre acest proiect.

Pentru a completa formularul de înscriere în calitate de participant, accesați acest link.
Pentru a completa formularul de înscriere în calitate de voluntar, accesați acest link.
Pentru a completa formularul de înscriere în calitate de trainer – specialist, accesați acest link.

Data-limită de completare a formularelor este 12 septembrie .
Persoana de contact: Denis Horneț, număr de telefon: 060054543, e-mail: edu123.gameoneducation@gmail.com.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine