(video) Victoria echipei Sheriff Tiraspol, desemnată evenimentul săptămânii de către vlogger-ul sportiv rus Alexandr Juravlev

sherif

Vlogger-ul rus Alexandr Juravlev a inclus victoria echipei Sheriff Tiraspol în topul celor mai bune evenimente din săptămâna trecută în ultimul său video. Jurnalistul sportiv a spus în videoul său că câștigul echipei din Tiraspol a fost bine meritat.

Vezi mai jos ce a mai spus acesta despre jocul echipei Sheriff Tiraspol.

Moldovenii au uimit pe toată lumea după ce au trecut de Dinamo Zagreb cu 3-0, avantaj pe care trebuie să îl apere în cele 90 de minute pe care le vor petrece pe teren în Croația. Meciul retur este programat pentru ziua de astăzi cu începere de la ora 22.00.

Fostul internațional neerlandez Dirk Kuyt s-a limitat să afirme că un club de talia lui Sheriff Tiraspol nu ar trebui să se numere printre cele calificate în faza grupelor Ligii Campionilor.

„Sunt conștient că Liga Campionilor este o competiție care se adresează echipelor campioane, dar formații cum este Sheriff Tiraspol nu au ce să caute în Liga Campionilor”, a declarat analistul TV.

Reacția fostului jucător neerlandez a făcut înconjurul lumii fotbalului, iar acesta și-a atras extrem de multe critici pentru că nu respectă cluburile mici care doresc să își depășească condiția.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine