(doc) Ce universități din țară organizează turul II al admiterii și unde au mai rămas locuri bugetare 

admitere 2021 (67)

Instituțiile superioare de învățământ din țară au anunțat rezultatele finale ale admiterii în data de 12 august, iar începând cu data de 13 august unele universități au anunțat turul II al admiterii pentru a acoperi locurile bugetare rămase.

Universitatea Tehnică a Moldovei nu anunță câte locuri bugetare au rămas, însă promite că poți găsi unul în turul II al admiterii. Detalii găsești AICI!

Academia de Studii Economice a Moldovei are locuri bugetare pentru mai multe specialități în turul II (12-17 august). Detalii găsești AICI!

Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” are locuri bugetare pentru domeniul „Științe ale Educației”. detalii găsești AICI!

Universitatea Agrară nu a anunțat numărul exact de locuri bugetare, însă îndeamnă tinerii să sune pentru detalii la acest număr de telefon: +373-79463186.

Universitatea de Medicină anunță turul II al admiterii (12-18 august) pentru câteva locuri la contract. Astfel, în prezent, sunt disponibile 12 locuri la programul Farmacie, 5 locuri la Optometrie, 6 locuri la Sănătate publică, 5 locuri la Asistență medicală generală și 5 – la Tehnologie radiologică. Detalii găsiți AICI!

Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul a anunțat turul II al admiterii (23-26 august), însă nu a specificat detalii despre locuri bugetare. Detalii găsiți AICI!

Academia de Muzica Teatru si Arte Plastice anunță turul II al admiterii în perioada 19-25 august. Detalii, AICI!

Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport anunță turul II (13-26 august) doar pentru studii la taxă. Mai multe detalii găsești AICI!

Universitatea de Stat „Grigore Țamblac” din Taraclia anunță turul II în perioada 13-23 august. Detalii, AICI!

Acestea au fost universitățile de stat din Moldova care au anunțat oficial despre turul II al admiterii. Dacă îți dorești să depui actele la o altă universitate de stat, însă aceasta nu se regăsește în listă, îți sugerăm să telefonezi la instituție.

Totodată, reamintim că universitățile private primesc dosarele tinerilor la admitere practic până la începutul anului de studii. AICI găsiți lista tuturor universităților din Moldova, inclusiv celor private.


Echipa #diez are o rubrică dedicată procesului de admitere, în care anunță toate termenele și condițiile de depunere a documentelor în Republica Moldova. Îți sugerăm să o urmărești dacă ești absolvent(ă) în acest an.

Taguri: #Admitere 2021
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine