(foto) Jocurile Olimpice 2020: ce rezultat a înregistrat sportiva Dimitriana Bezede la proba aruncarea greutății

Dimitriana (5)

În cea de a șaptea zi a Jocurilor Olimpice de la Tokyo a evoluat atleta din Moldova Dimitriana Bezede. Sportiva a noastră a înregistrat rezultatul de 16,55 metri la aruncarea greutății, însă nu a reușit calificarea în finala competiției.

Mai jos vedeți câteva imagini din timpul competiției de astăzi.

Echipa #diez a vorbit cu Dimitriana înaintea competiției, aceasta ne-a povestit că practică sportul de la vârsta de 14 ani și spune că a fost mereu un copil activ: „Când am început să practic sportul, nici nu știam că există o astfel de probă (aruncarea greutății). Pasiunea pentru acest sport a crescut de la un antrenament la altul. După primele rezultate mai bune, am înțeles că vreau să rămân în acest sport.” Vă invităm să citiți interviul AICI, iar mai jos vă lăsam o un reportaj video realizat cu sportiva încă în anul 2019.

Dimitriana se află la a doua participare la Jocurile Olimpice. Tânăra a reprezentat Moldova la aceeași probă în 2016, la JO din Brazilia.


Amintim că, la jocurile Olimpice din acest an, Moldova este reprezentată de 20 de sportivi. Sportivii calificați la JO sunt: Zalina Petrivskaya, Serghei Marghiev (aruncarea ciocanului), Dimitriana Bezede (aruncarea greutății), Lilia Fisikovici (maraton), Andrian Mardare (aruncarea suliței), Alexandra Emilianov (aruncarea suliței), Anastasia Nichita (lupte feminine), Victor Ciobanu (lupte greco-romane), Denis Vieru, Victor Sterpu (judo), Serghei Tarnovschi, Daniela Cociu, Maria Olărașu (canoe), Alexandra Mîrca, Dan Olaru (tir cu arcul), Tatiana Salcuțan, Alexei Sancov (înot), Elena Cîlcic, Marin Robu (haltere), Anna Dulce (tir).

Jocurile Olimpice de la Tokyo au loc în perioada 23 iulie-8 august 2021.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine