(foto) Două tinere din Moldova au creat un produs prin care poți trimite cadouri personalizate partenerilor de afaceri, clienților și angajaților

dare11

Nicoleta și Ana, sunt două prietene pasionate de hiking și căutarea celor mai inedite și creative cadouri. Ele împreună au început afacerea DARE Gift Box prin care vin cu soluția pentru companiile și cei care vor să își creeze, dezvolte și mențină o relație cu clienții, partenerii sau colaboratorii sau chiar persoanele care vor să-și surprindă plăcut oamenii dragi.

Nicoleta Apostol, este o persoană foarte activă, și cu o vastă experiență în industria IT, lucrul cu oamenii și echipe, și gestionare programelor din cadrul companiilor, aceasta au ajutat-o să fie o persoană extrem de creativă, cu multe idei și care mereu e în căutare de lucruri noi.

Ana Musteață, fiind o persoană interesată de cifre, analize și bugete, are o experiență acumulată de câțiva ani în domeniul financiar, în diverse domenii de activitate. Aceasta a contribuit la formarea ei ca specialist, și o ajută acum și la gestionarea aceluiași segment în cadrul companiei. 


Cum lucrează DARE


DARE ajută companiile să își reducă timpul și să prioritizeze activitățile importante pentru afacerea lor, astfel că pentru primii lor clienți din Moldova, tinerele s-au ocupat de întreg procesul de la research individual, până la selectarea și identificarea cadourile, crearea mesajelor personalizate și logistica livrării. 

Unul din parteneri a primit cadou un vinil cu muzică jazz, după ce au identificat că acesta e un mare pasionat al jazzului, pe altcineva au surprins că adoră să scrie texte lungi și să să spună povești, așa că cadoul primit a fost un stilou clasic cu peniță. Iar pentru alt partener fan înflăcărat al formației Beatles, i-au făcut o surpriză cu un tricou personalizat al formației preferate. 



De ce DARE

 

Dare din engleză înseamnă „a îndrăzni”, asta au făcut și fetele, au îndrăznit să își transforme pasiunea în afacere, iar pe clienții lor îi provoacă să îndrăznească să ofere mai mult.

Denumirea nu e una întâmplătoare, aceasta a fost aleasă după câteva discuții și un drum lung cu trenul de la București la Brașov, dar într-un final denumirea a venit de la sine, pentru că pe cele 2 le leagă acest cuvânt „DARE”. Nicoleta și Ana, s-au cunoscut într-un program de mentorat „Dare Mentoring”, acolo unde una era mentor si alta mentee, iar ulterior au devenit prietene apropiate și acum lucrează împreună la propria lor afacere.

Fetele de la DARE Gift Box au fost participante anul trecut în programul de Pre-Accelerare a celor de la XY, iar în acest an sunt una din echipele selectate ce participă în cadrul programului de Accelerare de Business organizat de XY Partners. 

Mai multe despre DARE puteți vedea pe site-ul oficial, cât și pe paginile de Facebook și Instagram.

Taguri: #XY Accelerator
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine