PAS face apel la cetățeni să se implice în guvernarea țării. Sunt îndemnați să se înscrie pe o platformă

aGFzaD05Njg5MTNkZWU1N2QwM2I5ODc3YWI1OTIxMWQzYWQyYg==.thumb

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) face apel către oamenii Moldovei cu experiență în guvernare, management sau drept să apeleze la PAS în cazul în care „pot să se implice în procese transformaționale din țară”. Mai mult, oferta este valabilă și pentru cei din diasporă, asta pentru că aceștia pot contribui de la distanță.

„Noi ne dorim să numim cât mai curând un guvern profesionist și eficient. Facem apel la oamenii cu experiență în guvernare, management, relații internaționale, drept să apeleze la PAS dacă pot să se implice procesul de transformare a țării. Dacă vor să ajute, însă nu pot, îi îndemnăm să se implice de la distanță, cu expertiză, experiență în proiecte și lucrurile valoroase pe care le vom demara. Vă puteți înregistra pe platforma diasporaconnect.md, dacă sunteți în diaspora, pentru ca noi să vă găsim mai ușor în funcție de profesia dumneavoastră și să vă putem implica în procesele de guvernare”, a declarat președintele PAS, Igor Grosu.

Amintim că, pe 11 iulie 2021, în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri parlamentare anticipate. Începând cu ora 7.0 și până la ora 21.00, cetățenii au mers la secțiile de votare din țară, dar și de peste hotare pentru a-și alege partidele care îi vor reprezenta în următorii patru ani în parlament. În total, la acest scrutin electoral s-au înregistrat 22 de partide și un candidat independent.

Amintim că aceste alegeri au fost anunțate după ce Curtea Constituțională a declarat neconstituțională introducerea stării de urgență, lucru ce a dat undă verde președintei Maia Sandu să dizolve parlamentul ales în februarie 2019.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine