(infografic) Topul celor mai populari 50 de influencer-i din lume. Cristiano Ronaldo și Justin Bieber sunt primii

BeFunky-collage

Topul celor mai populari influencer-i din lume este condus de unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume și de cântărețul Justin Bieber, talentul căruia a fost descoperit pe YouTube la sfârșitul anilor 2000.

În lumea contemporană, nu ne putem închipui viața fără rețelele sociale care sunt diverse, în special pentru anumite categorii de interese și statut social. Pentru a putea ajunge la inima cât mai multor oameni, este important să fim peste tot. Cel mai bine acest lucru i-a reușit lui Cristiano Ronaldo. El are în total 517 milioane de urmăritori pe Twitter, YouTube, Facebook și Instagram.

Fotbalistul este urmărit de cântărețul canadian Justin Bieber cu 455 de milioane de urmăritori pe cinci rețele sociale: pe cele patru menționate mai sus, plus TikTok.

Pe locul trei este cântăreața americană Ariana Grande cu 429 de milioane de fani, pe locul patru este Selena Gomez – 425 de milioane, iar top cinci îl închide cântăreața Taylor Swift – 361 de milioane de urmăritori.

Cei mai mulți influencer-i vin din generația Y (milenialii, anii de naștere 1980-2000) – 33, după care vin cei din generația X (anii de naștere 1961–1980) – 10,  generația Z (anii de naștere 1990–2010) – 4, generația Baby Boomer (anii de naștere 1950–1970) – 3.

Biggest Social Media Influencers: Most-followers on Twitter, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok
visualcapitalist.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine