(video) Unde-s tinerii: cu foarfeca într-o mână și cu briciul în alta. Andrian Bivol ne spune cum e să fii barber în Moldova

My Post (46)

Andrian Bivol este un tânăr barber din Moldova, care a înțeles că foarfeca și mașina de tuns sunt despre el și pentru el. Mai mult, este convins de ideea că, pentru a te dezvolta în domeniul/meseria pe care îl/o ai, nu-i necesar să pleci peste hotare, o poți face și aici, acasă.

„Inițial, idei de a pleca poate au și fost. Ceea ce pot spune e că, dacă ești un barber bun, poți ajunge la același venit care este și peste hotare. Poți să te dezvolți la fel atât la noi, cât și în alte țări – totul depinde numai de tine. Dacă nu-ți găsești locul în Moldova, ești liber să pleci, dar eu sunt de părerea că poți crește profesional și la noi”, relatează Andrian Bivol.

Totodată, acesta ne-a mai povestit și despre ceea ce poate irita cel mai mult un barber în timp ce tunde pe cineva, dușmanul numărul unu fiind telefonul.

„Telefonul încurcă foarte tare. Oamenii ar trebui să se relaxeze în barbershop: «Sunt create toate condițiile», dar de multe ori se întâmplă că ei prea mult se relaxează.”

Interviul complet îl puteți vedea mai jos.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine