Ion Ceban, despre starea sa de sănătate după infectarea cu COVID-19. „Am simptome, am pneumonie bilaterală”

maxresdefault-5-920×518

În cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei Chișinău, primarul general Ion Ceban a declarat că a fost diagnosticat cu pneumonie bilaterală.

Totodată, edilul a menționat că are simptome caracteristice Corovavirusului și că utilizează o aplicație prin care informează medicul de familie starea sa.

„Mă simt neconfortabil, dar nu avem altă soluție. Sunt sub supravegherea medicilor. Am simptome, am pneumonie bilaterală. Sper că se finalizează cât mai repede această perioadă”, a declarat primarul general.

Primarul general Ion Ceban ar fi fost diagnosticat cu pneumonie bilaterală. Cel puțin asta a declarat în cadrul ședinței săptămânale a Primăriei Chișinău în condițiile în care ar fi fost întrebat, în repetate rânduri, care e starea sa de sănătate.

Amintim că săptămâna trecută, edilul capitalei, Ion Ceban, a anunțat că a fost testat pozitiv cu COVID-19. În prezent, acesta se află acasă, fiind izolat de membrii familiei. Totodată, Ion Ceban a menționat că în perioada ce urmează va munci de acasă și a îndemnat angajatorii să testeze lucrătorii pentru a se asigura că toți sunt în regulă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine