Unele îți vor lua și peste 200 de ore. Cât durează să vizionezi cele mai bune seriale TV din toate timpurile

seriale

În 2020, serialele TV au devenit una dintre cele mai populare forme de divertisment. Platformele de streaming au înregistrat o creștere enormă a numărului de abonați, iar capitalizarea giganților precum Netflix a crescut cu 72 % față de anul precedent.

Echipa de analiză Picodi.com a decis să calculeze cât timp îți va lua să vizionezi cele mai semnificative seriale TV din lume. Lista include acele seriale care au primit cele mai mari note și au avut cel mai mare număr de vizualizări.

În fruntea clasamentului se află „The Simpsons”. Producția are aproape 700 de episoade, iar pentru ca să le vizionezi pe toate ai nevoie de 322 de ore.

Pe locul doi se află serialul de televiziune „Supernatural”. Pentru a viziona toate cele 15 sezoane, fără întrerupere, vei avea nevoie de 245 de ore.

Poziția a treia o ocupă serialul „Doctor House”. Acesta îți va lua 131 de ore din timpul tău.

Există însă și seriale scurte, care nu-ți solicită atenția la fel de mult ca cele de mai sus. De exemplu „Cernobîl” (5 ore și 27 de minute) sau „Gambitul damei” (6 ore și 35 de minute).

Picodi.com

Dacă vă aventurați într-un maraton de seriale și vă propuneți să urmăriți toate filmele de top, va trebui să petreceți 2 806 de ore în fața ecranului. Ceea ce se echivalează cu 175 de zile (considerând aici și cele 8 ore necesare pentru somn).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine