Șoferii, îndemnați să fie prudenți la drum. Vezi recomandările Administrației de Stat a Drumurilor

3

În urma precipitațiilor sub formă de ninsoare de azi, starea părții carosabile a unor sectoare de drum a devenit umedă și lunecoasă. Până la această oră, unitățile teritoriale SA „Drumuri” au executat pe drumurile publice naționale intervenții operative de combatere a lunecușului în regiunile unde a fost necesară implicarea acestora.

Procesul tehnologic s-a desfășurat cu utilizarea a 51 de utilaje speciale și antrenarea a 74 de muncitori rutieri în raioanele Fălești, Cantemir, Leova, Briceni, Ocnița, Nisporeni, Rezina, Glodeni, Râșcani, Florești, Soroca, Șoldănești, Strășeni și Ungheni. La moment, circulația rutieră pe traseele naționale se desfășoară în condiții de siguranță, iar lucrările de patrulare și combatere a lunecușului continuă.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculului cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condițiile de circulație pe timp de ninsoare.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele de telefon: 22-55-30, 74-89-61, 060 477 117.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine