Studenții din Moldova, inclusiv cei care doresc să urmeze un masterat peste hotare, pot obține o bursă de 100 de euro lunar

laptop diez (1)

ONG-ul Impact Moldova vine cu o soluție pentru studenții care își fac studiile în Moldova, dar și cei care vor să urmeze un masterat peste hotare și nu dispun de mijloace financiare suficiente pentru a-și continua liber parcursul educațional. Bursa lunară ar varia între 50 și 100 de euro.

Scopul organizației este de a oferi indemnizații lunare studenților selectați prin concurs pentru a le ușura parcursul educațional.

Pentru aceasta trebuie să întrunești condițiile de mai jos:
# să fii student(ă) la o facultate din Moldova;
# să fii activ(ă), motivat(ă) și implicat(ă) în activități extrașcolare;
# să ai o medie de cel puțin 8 din 10.

Alegerea beneficiarilor s-ar face în baza unui concurs care presupune două etape:
# prima etapă este de a trimite CV-ul și scrisoarea de motivație (plus dovada notelor și dovada salariul părinților sau a salariului propriu);
# a doua etapă ar fi etapa interviului.

Ce trebuie să faci?

Trimite CV-ul tău (maxim 1,5 pagini) la impactmoldova2021@gmail.com cu titlu: „Aplicație Impact Moldova – [Nume Prenume] – Educație”.

Ulterior, vei fi contactat pentru mai multe detalii.

Masterat peste hotare

Daca ești student în Moldova și vrei să urmezi un masterat peste hotare, dar nu dispui de finanțe suficiente – poți fi ajutat!

Trimite CV-ul (maxim 1,5 pagini) și o scrisoare de motivare (maxim 1,5 pagini) care să explice motivul pentru care soliciți bursa la impactmoldova2021@gmail.com cu titlu: „Aplicație Impact Moldova – [Nume Prenume] – Educație”.

Despre organizație

„Impact Moldova este o organizație înregistrată în Luxemburg, care are la bază câțiva tineri din diasporă și nu doar, ce vor să facă ceva frumos pentru Moldova. Considerăm că educația este un pilon esențial în viitorul unei societăți și vrem să-i susținem pe cei sârguincioși. La moment, suntem în căutare de tineri motivați care ar beneficia fie de o indemnizație lunară de 50-100 de euro sau de marele premiu – studii la masterat peste hotare.

Proiectul va începe în septembrie 2021, iar aplicările sunt deja deschise. Vrem să te cunoaștem! Dacă întrunești condițiile de mai sus, nu ezita să aplici!”, ne dezvăluie Carolina Dogaru, una dintre persoanele care contribuie la dezvoltarea acestei inițiative.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine