Tinerii sunt invitați să participe la concursul de eseuri „Vadim Beșleagă sau literatura ca umbră a suferinței”. Cum poți participa

Concurs-de-eseuri-ediția-a-II-a-Drept-administrativ-2016-cover-920×552

Muzeul Național de Literatură „Mihail Kogălniceanu” lansează concursul de eseuri pentru tineri cu tema: „Vladimir Beșleagă sau literatura ca umbră a suferinței”, ediția a II-a.

Concursul se adresează elevilor din ciclul liceal și studenților de la toate nivelurile și se va desfășura în perioada 26 februarie-25 iunie 2021.

Termeni și condiții de participare:

# eseul trebuie să aibă 4-5 pagini și va fi redactat utilizând: fontul Times New Roman, dimensiunea 12, spațiere 1,5, format A4, margini: 3cm (stânga), 2 cm (sus), 2 cm (jos), 1,5 cm (dreapta). Paginile trebuie numerotate. Pe prima pagină, sus, se va indica numele autorului, vârsta, clasa/anul de studii, instituția de învățământ, localitatea și numărul de telefon.
# textele vor fi trimise până pe data de 25 iunie 2021, în format electronic, la adresa: concursnationaldeeseuri.mnl@gmail.com, și tipărite pe hârtie la adresa Muzeul Național de Literatură „Mihail Kogălniceanu”, Casa Scriitorilor, str. 31 august, nr.98, etajul doi, cu specificarea Pentru Concursul Național de Eseuri. 
# rezultatele concursului vor fi anunțate pe 16 iulie 2021.
# premiile constau din diplome de merit și seturi de cărți. Cele mai bune eseuri vor fi publicate.

Ediția de debut a concursului Național de Eseuri (2020) a avut ca temă „Scriitorii din localitatea mea” și s-a bucurat de interes, fiind înregistrate 107 eseuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine