(podcast) De ce tot mai mulți moldoveni se înregistrează pe aplicația Clubhouse? Specialist în social media: „Acolo sunt cei mai progresiști oameni din țară”

pahotin1

În ultimele zile, peste tot se vorbește despre Clubhouse, cea mai nouă aplicație de socializare care trezește interesul a unui număr tot mai mare de oameni. Deși deocamdată este disponibilă doar pentru utilizatori de iPhone și accesul se face doar pe bază de invitație, numărul celor care vor să se înregistreze este tot mai mare și mai mare.

Anton Pahotin, specialist în marketing, fondator GoSocial și cofondator Типичная Молдова și Standupovka, explică în cea mai nouă ediție a podcast-ului „Mai Departe” cu Artur Gurău ce este Clubhouse și de ce toată lumea vrea acolo.

„La început, am fost foarte sceptic cu privire la Clubhouse, pentru că știu mai multe aplicații de socializare care au fost populare câteva săptămâni, dar după asta au dispărut. La trei zile după ce am primit invite-ul, totuși am descărcat aplicația și acolo am găsit specialiști în marketing din Rusia, unii dintre care îi cunosc. Am intrat într-o cameră cu oameni creativi din Rusia și Ucraina și am descoperit că ei au acolo un nivel de sinceritate foarte mare, vorbesc foarte ușor despre diferite lucruri pe care eu uneori nu știu unde le pot găsi. Acum, pe Clubhouse stau cei mai înțelepți și progresiști oameni din Moldova”, susține Anton.

Punctul forte al acestei aplicații de socializare pare să fie lipsa filtrelor în accesarea conversațiilor sau implicarea în discuții fierbinți. „Clubhouse e un nou nivel de sinceritate și un alt nivel de apropiere față de o celebritate. Acolo ești foarte aproape de persoane arhicunoscute. Dacă pe Instagram orice mesaj îl redactezi, aici totul e live. Aplicația e făcută să fie foarte ușoară la utilizare”, mai declară Anton Pahotin în podcast-ul „Mai Departe” cu Artur Gurău.

Rezumatul discuției dintre Artur Gurău și Anton Pahotin îl puteți asculta mai jos.

Toată ediția podcast-ului „Mai Departe” cu Artur Gurău și Anton Pahotin o găsiți în continuare. La fel, puteți asculta podcast-ul și pe Spotify, Apple Podcasts sau Google Podcasts.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine