M-au găsit în varză? #diez te invită să urmărești o întâlnire online la care vom discuta despre educația sexuală

sexplicatii-scaled-920×614

La un an de la lansarea podcast-ului Sexplicații, vrem să te familiarizăm și mai mult cu elementele educației sexuale. Ne-am propus să organizăm o întâlnire online, live la care vom discuta pentru o dată în plus despre sexting, masturbare, orgasme și filme porno, dar și despre impactul acestora asupra tinerilor, despre cum să consumăm cu grijă conținuturile din mediul online și despre miturile legate de problemele cuplurilor în pat.

Evenimentul va fi moderat de Valeria Batereanu, realizatoarea podcast-ului Sexplicații, iar invitatele noastre vor fi Natalia Pavalachi, sexologă și Natalia Solovei, psihologă la centrul „Neovita”.

Întâlnirea are loc pe 28 ianuarie, începând cu ora 17.00. Preconizăm să dureze o oră. În tot acest timp, vom dezbate mituri, vom discuta despre situații specifice cu invitatele noastre, vom descoperi nuanțele mai puțin cunoscute ale temelor abordate. Prin urmare, dacă că ești ascultător fidel sau pentru prima dată auzi despre podcast-ul Sexplicații, vei descoperi multe lucruri noi și utile.

Urmărește pagina de Facebook a evenimentului pentru toate detaliile și actualizările.

Toate edițiile podcast-ului Sexplicații pot fi găsite aici.

Proiectul este produs prin intermediul Programului UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD. Opiniile exprimate aici nu prezintă în niciun caz punctul de vedere oficial al Uniunii Europene sau al PNUD.

Taguri: ##sexplicații
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine