OWH Studio organizează proiecția filmelor documentare de scurt metraj realizate de tinerii din Moldova. Când și unde le puteți privi

proiectie-film

OWH Studio organizează proiecția filmelor documentare de scurt metraj din cadrul proiectului Film Together. Evenimentul va avea loc online, la data de 29 ianuarie, pe site-ul Filme din Moldova.

Cinefilii, cineaștii și toți cei interesați de film se vor putea bucura de 10 scurtmetraje noi, create de 10 tineri de pe ambele maluri ale Nistrului, pe cinci teme de actualitate: artă, business, turism rural și urban și ecologie.

Realizatorii scurtmetrajelor s-au cunoscut în cadrul atelierelor online, iar apoi, divizați în cinci echipe tematice, au cercetat, filmat și editat poveștile alese de fiecare, având sarcina de a identifica punți – elemente comune care să unească aceste filme.

Film Together este un proiect cinematografic realizat de OWH Studio, cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. Finalitatea acestui proiect este fortificarea relației de prietenie dintre tinerii creativi de pe cele două maluri ale Nistrului și inițierea acestora în domeniul cinematografiei.

Accesul vizitatorilor la film va fi gratuit, proiecția începând la ora 19.00. Pentru mai mult detalii, vă invităm să accesați pagina de Facebook și Instagram a proiectului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine