(podcast) #sexplicații despre orgasme. Lucruri pe care să le știi despre „Aaa-ul” din timpul sexului

139577649_230386195200741_8266578274010231160_n

Ai avut vreodată reacții involuntare, incluzând spasme musculare în diverse zone ale corpului, stare de euforie generalizată și vocalizare involuntară cauzată de plăcere sexuală? Felicitări, înseamnă că știi deja ce e un orgasm. Dacă nu, atunci îți vom spune științific ce e un orgasm cu ajutorul dicționarului explicativ al limbii române, care ne spune că orgasmul este punctul culminant al excitației sexuale.

În acest episod, vom dezghioca, cu ajutorul vlogger-ei Anna Tulgara și a sexologei Natalia Pavalachi, fenomenul orgasmului și importanța plăcerii sexuale asupra stării noastre de bine.

Vlogger-a Anna Tulgara ne vorbește despre orgasme din perspectiva proprie. Tânăra ne recunoaște de ce a mimat orgasmele, cât de important este sexul într-o relație și care poziție sexuală îi asigură plăcerea maximă.

Este important să ne simțim bine și la nivel moral pentru a avea un orgasm, despre aceasta ne spune sexologa Natalia Pavalachi. Specialista menționează de ce femeile și bărbații tind să imite un orgasm, care e rolul partenerilor și partenerelor și de ce e importantă comunicarea în cuplu.

Acum, puteți asculta podcast-ul și pe YouTube.

# De ce logoul e o varză?

Bine, poate nu te-ai prins din start că e o varză, dar asta este. De mici, avem parte de lecții de educație sexuală de la părinții noștri, doar că aceste lecții sunt cam „varză”, din moment ce maturii menționează această legumă ca fiind locul provenienței noastre. În cadrul #sexplicații, vom „dezgoli” foaie după foaie varza, aducându-ți ore din practica și experiența tinerilor și ale specialiștilor din domeniu.

# Cum ne vei putea asculta?

Deocamdată, ne poți asculta prin intermediul linkului de mai sus și al Spotify (pentru cei care au reușit să-și facă un cont aici, în ciuda faptului că aplicația nu este disponibilă în Moldova). Suntem disponibili și pe:
Apple Podcasts;
Breaker;
Google Podcasts;
Pocket Casts;
RadioPublic.

De asemenea, pentru mai multe subiecte interesante, poți să urmărești și pagina noastră de Instagram.

###

Acest material a fost produs prin intermediul Programului UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD. Opiniile exprimate aici nu prezintă în niciun caz punctul de vedere oficial al Uniunii Europene sau al PNUD.

 

Taguri: ##sexplicații
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine