(video) Piesa „Seară de seară” de Carla’s Dreams a fost cea mai ascultată piesă românească în 2020

fdf-920×518

Piesa „Seară de seară” de Carla’s Dreams a fost cea mai ascultată piesă românească din acest an. Aceasta a adunat pe YouTube peste 26 000 000 de vizualizări.

Ascultă piesa mai jos.

„2020 a fost un an plin de provocări, în care artiștii s-au reinventat și au găsit soluții pentru a fi în continuare aproape de fani prin creațiile lor. Muzica nu a încetat să se facă ascultată și să le aducă oamenilor speranță și bucurie, prin intermediul platformelor digitale. Cu toate că această perioadă a fost una mai delicată, Global Records a fost alături de public și a produs conținut de calitate atât în România, cât și la nivel internațional”, se arată într-un comunicat al Global Records.

# Ce a însemnat anul 2020 pentru Global Records

# Seară de seară – Carla’s Dreams este cea mai ascultată piesă românească de anul acesta.
# Piesele Global Records – #1 pentru 42 de săptămâni pe radiourile din România.
# Miami Bici – Killa Fonic este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify România în 2020.
# 28 de piese au intrat anul acesta în top 10 Media Forest.
# Aproape 200 de milioane stream-uri pe Spotify și Apple Music.
# Peste 200 de lansări.
# Peste 150 de videoclipuri filmate.
# Peste două miliarde de vizualizări pe YouTube la piesele lansate anul acesta.
# Șapte albume lansate (INNA – Heartbreaker, Killa Fonic – III și BeetleJuice, The Motans – My
# Rhythm & Soul, EMAA – Macii înfloresc iarna, Irina Rimes – Pastila și Delia – 7).
# Zeci de campanii TikTok pentru proiectele Global Records lansate în 2020, cu sute de milioane de vizualizări și sute de mii de videoclupuri create. Piesa Not my baby – INNA este #1 în top 40 TikTok.
# Global Records a devenit reprezentantul exclusiv al Warner Music în România și a început colaborarea cu celebra casă de discuri în promovarea și dezvoltarea la nivel național a artiștilor din portofoliu.
# Extinderea la nivel internațional și lansarea unor noi divizii în Polonia, Ucraina, Serbia și Balkans The Concert Drive-in – cel mai mare concert de acest tip din România. Trei zile pline de muzică și show-uri explozive.
# Proiecte speciale realizate în mediul online precum The Session – Home Edition – Acasă suntem bine, InDa House Festival – primul festival online caritabil pe TikTok.
# Global After Hours, Live-ul de acasă și Dance Queen’s Housecare au strâns milioane de urmăritori în mediile în care au fost publicate.
# Extinderea portofoliului cu artiști tineri și unii dintre cei mai apreciați autori din industria muzicală. Colaborări cu superstaruri internaționale precum Pitbull, Cris Cab, Farina și Alexander Rybak.
# Concerte online: Irina Rimes, The Motans, Vanotek, Mark Stam, Alina Eremia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine