(foto) Un producător de bere din Moldova a câștigat medalia de argint la cea mai dificilă competiție de bere din lume

litra

Fabrica de bere Litra Brewing din Moldova a câștigat o medalie de argint la European Beer Star, cea mai dificilă competiție de bere din lume. Mai exact, medalia a fost oferită pentru produsul „Litra Tyask Cuvee Blanc”, care s-a evidențiat la categoria „Bere cu fructe”.

„Este dificil să descriu folosind cuvinte cât de mult mi-am dorit să fac parte din asta. În timp ce eram distribuitor și colaboram cu parteneri ca Weihenstephan, Camba Bavaria, Schneider Weisse, Schlenkerla, Schoenramer, am văzut aceste figuri onorabile din sticlă și am înțeles că am un scop! Și astăzi este o mare onoare pentru mine să fac parte din această mică istorie și să fiu alături de adevărații maeștri berari”, menționează fondatorul berăriei pe Facebook.

De asemenea, acesta a explicat de ce European Beer Star este considerată cea mai dificilă competiție din lume.

„Peste 2 000 de participanți din 42 de țări și peste 70 de judecători profesioniști în bere, care aleg doar 3 câștigători în fiecare categorie de bere. Cuvintele nu pot descrie cât de fericit sunt că un vis care nu m-a părăsit de mai bine de 7 ani s-a împlinit!”

Berea care a fost recunoscută de European Beer Star drept „una dintre cele mai bune din lume” poate fi găsită la fabrica Litra Brewing, pe site-ul WWW.LITRA.MD sau de la distribuitorii wine.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine