Universitatea #diez, la o nouă ediție: cum poți împărtăși și tu experiențele din viața de student

uni7-1

Studiile continuă chiar și pe timp de pandemie, de aceea nici Universitatea #diez nu își încetează activitatea. Acum, în călătoria noastră prin diferite colțișoare ale lumii, vom avea posibilitatea să cunoaștem cum sunt organizate studiile, care este modalitatea de predare, cum își petrec timpul liber și prin ce experiențe trec tinerii noștri în contextul actual. Acest lucru înseamnă că Universitatea #diez este în căutare de tineri care doresc nu doar să petreacă alături de noi și de cititorii noștri clipele de studenție, dar și să împărtășească despre ele.

De data aceasta, am decis să venim cu mai multe subiecte despre predare și învățare, mai multe oportunități existente și să oferim mai multă claritate referitor la plusurile și minusurile studiilor peste hotare.

Această ediție va fi una mai deosebită, deoarece vom cunoaște nu doar despre cum e să te integrezi într-o nouă împrejurime, într-un nou colectiv, ci și cum e să înveți în altă țară stând pe pătucul de acasă. Ne așteaptă istorioare diverse cu întâmplări, oameni, culturi și mărturii sincere despre viața internațională.Acum, hai să ne aducem aminte ce am abordat în edițiile anterioare:
# Sorina Solonaru și Ioana Vatamanu-Mărgineanu ne-au vorbit despre studiile în Economie din Stockholm;
# Bogdan Diaconu ne-a povestit despre Administrarea Publică și Dezvoltarea Regională din Bratislava;
# Cristi Axenti ne-a oferit mai multe detalii despre Marketingul din Danemarca;
# Liuba Țobenco a descris Facultatea de Comunicare și Media din Budapesta;
# Alexandr Melnic a vorbit despre cum se învață Informatica în Germania;
# Anastasia Mocanu a vorbit despre metoda de predare a Economiei în Franța.Dacă și tu ești dornic de a împărtăși cu noi viața de student și cum funcționează ea, contactează-ne:
# pe pagina de Facebook, aici sau aici;
# pe e-mail (info@diez.md sau ally.popov@gmail.com).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Aliona Popov
Comentarii
  • Știri pentru tine