(video) Spotify lansează Soundtrap Capture. Aplicația este dedicată pentru înregistrare de muzică de la distanță

soundtrapcapture-696×479
Foto:Macitynet

Aplicația Spotify a primit o nouă funcție. Utilizatorii vor putea căuta pe Spotify melodii doar după versuri, chiar dacă nu știu titlul melodiei. De asemenea, compania lansează și o nouă aplicație pentru înregistrarea muzicii la distanță.

Funcția de căutare din aplicațiile Spotify mobile pentru iOS sau Android permite acum introducerea unor versuri din melodie. Există în spate o bază de date care asociază automat versurile cu fiecare melodie în parte și astfel vei primi ca rezultat direct melodia pe care o cauți, scrie go4it.ro.

Căutarea după versuri ar putea să ajute utilizatorii să găsească melodii mai repede, fără a fi nevoiți să caute versurile pe Google sau să folosească aplicații precum Shazam pentru a identifica melodia. Dacă ești deja în aplicația Spotify, poți să introduci direct versurile pe care le auzi în căsuța de căutare.

# Spotify lansează alicația Soundtrap Capture pentru înregistrare de muzică de la distanță

Odată cu noua funcție vine și o nouă aplicație de la Spotify, numită Soundtrap Capture. Aceasta este dedicată artiștilor care doresc să înregistreze împreună muzică de la distanță, în special în contextul pandemiei de COVID-19. Astfel, mai multe persoane pot colabora la un singur proiect pentru a înregistra diverse părți ale unei singure melodii.

Aceasta nu este singura aplicație de creație pe care Spotify o deține, compania suedeză cumpărând în urmă cu un an Anchor, o aplicație de producție pentru podcast-uri, care permite publicarea automată a acestora în oferta serviciului de streaming.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine