(doc) Topul celor mai bine plătite locuri de muncă din Moldova. Un angajator din Cahul oferă salariu de 50 000 de lei

eEhYTPMiXQw (1)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii în data de 15 septembrie. Cel mai plătit loc de muncă vacant declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de director de producție la compania elvețiană Danube Oil Company, care își desfășoară activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești.

Locul de muncă este pentru o persoană cu experiență în domeniul extracției uleiului și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Angajatorul oferă salariu de până la 50 000 de lei.

Alte două locuri de muncă bine plătite sunt pentru pozițiile de programatori la Pentalog Chi SRL, pentru care se oferă un salariu maximal de 30 000 de lei.

Clasamentul celor mai bine plătite joburi este continuat cu două funcții vacante de mașiniști la excavator. Acestea sunt disponibile în orașul Chișinău și se oferă 14 000-20 000 de lei.

Salarii de 12 000-18 000 de lei se oferă pentru cel mai iscusit pietrar-zidar care dorește să muncească în Chișinău și are experiență de muncă în lucrări de zidărie și cărămidă.

16 000 de lei vor fi oferite celor doi conducători auto (transport internațional) din Bălți care vor corespunde condițiilor de angajare, inclusiv celei de a fi posesori permis de conducere de categoria D și de a avea experiență de lucru.

La mare căutare și în această lună sunt inginerii, electromontorii, operatorii de telecomunicații, cărora li se oferă un salariu de maximum 15 000 de lei.

Salarii de 8 000-10 000 de lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici etc.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine