(foto) Descoperă o nouă pensiune turistică pe marginea râului Răut. Valea Stâncii – locul perfect de conexiune cu natura și tradițiile strămoșești

117868649_161123388925626_5364588830007856473_o
Foto:#NeamPornit

Chiar dacă vara s-a terminat, toamna ne oferă și ea frumusețile ei. Cu o continuare a locurilor frumoase din țară care trebuie să fie vizitate #NeamPornit ne adună pe toți într-o excursie virtuală la poalele versanților seculari de pe malul bătrânului Răut, în mijlocul satului Trebujeni. Aici găsim pensiunea Valea Stâncii, care într-adevăr se poate dovedi locul ideal pentru o pauză de la zilele încărcate de muncă.

Valea Stâncii este cea mai noua pensiune de la Trebujeni reconstruită din dorința de a oferi o a doua viață vechii curți a străbunicilor proprietarei, Svetlana Senin. Femeia a muncit dincolo de hotarele țării la visul de a deschide ușile acestei case bătrânești și cel de a primi oaspeți într-o pensiune ospitalieră, frumos amenajată, cu bucate tradiționale și vin păstrat într-un beci al cărui istorie începe în secolul al XVII-lea.

Valea Stâncii

Pensiunea Valea Stâncii dispune de o infrastructură bine dezvoltată și oferă cazare în șase camere cu bloc sanitar inclus. Oaspeții au la dispoziție acces gratuit la Wi-Fi, la terasă și la o parcare privată, iar în fiecare dimineață se serveşte un mic dejun à la carte. Totodată, aici puteți servi bucate tradiționale gătite cu mare grijă de gospodinele pensiunii:
# sarmale în frunze de viță-de-vie;
# mămăliguță aburindă;
# „limba soacrei” cu sos de usturoi și multe altele.

Valea Stâncii

Iar pentru a vă răcori, puteți servi și un vin bun, păstrat într-un beci vechi, de secole. Toate astea pot fi servite la una dintre cele două terase acoperite, în lunca Răutului.

Care sunt prețurile?

Prețurile de cazare variază de la 300 până 450 de lei de persoană cu mic dejun inclus, iar pentru o zi de odihnă cu trei mese incluse, pentru două persoane, prețul începe de la 1 200 de lei. Pentru copiii de până la șapte ani, cazarea și mâncarea este gratuită.

Valea Stâncii

Cu siguranță, Valea Stâncii vă va aminti de casa părintească, vă va ajuta să descoperiți tradițiile locale, să scăpați de grijile cotidiene și să vă bucurați de lucruri mărunte, dar importante.

Cum ajungeți acolo?

Pensiunea Valea Stâncii se află la o distanță de 55 de kilometri de Chișinău, iar dacă porniți cu mașina, veți ajunge la destinație în aproximativ o oră și 20 de minute.

Pentru detalii și rezervări, apelați la numărul de telefon 069 400 157.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine