(foto) La La Play a traversat doi poli opuși ai țării. Unde a ajuns orchestra de data aceasta

lalaplay (1)

În cea de-a patra zi a călătoriei, echipa La La Play a traversat cei doi poli opuși ai țării, pornind din nordul Moldovei și ajungând în aceeași zi tocmai la sud.

Ziua a debutat cu un flashmob în magazinul Kaufland din orașul Bălți, dedicat tuturor angajaților din vânzări. A doua destinație a aceleiași zile a fost Ungheni, unde echipa MNYO a organizat un recital muzical emoționant la Spitalul Clinic din Ungheni.

Personalul medical a fost extrem de entuziasmat de muzicienii orchestrei, urmărindu-i cu drag și chiar dansând pe muzica interpretată de membrii echipei, având-o ca vocalistă pe Felicia Dunaf.

Apoi a urmat un concert demarat pentru muncitorii de pe șantierul viitorului magazin Kaufland, partenerul general al expediției de anul acesta, care va fi deschis la Ungheni.

Cortina a fost trasă peste zi la fel de creativ și muzical, pentru că s-a încheiat cu un concert de seară la pensiunea Gagauz Sofrasi din UTA Găgăuzia.

Urmărește pe #diez aventura muzicienilor în cadrul La La Play 2020 și locurile frumoase pe care le vizitează anul acesta.

Taguri: #La La Play
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine