(podcast) Cum faci față fricilor? Află în noul episod „Sunt Bine Podcast”

110298787_1162966257405778_3850902492501970470_n (1)

În noul episod al podcast-ului „Sunt Bine”, producătoarele au explorat emoția fricii care e una dintre emoțiile fundamentale cu care ne naștem, alături de furie, fericire, dezgust, tristețe și uimire.

Echipa a adunat un mozaic de mărturii din comunitatea ascultătorilor podcast-ului „Sunt Bine” și a voluntarilor Y-PEER Moldova. 20 de persoane și-au povestit istoriile din spatele fobiilor. Cei care au contribuit au vârsta între 17 și 54 de ani și sunt stabiliți atât în Moldova, cât și peste hotare.

Este însă frica o emoție bună sau rea, un înger păzitor sau un monstru de sub pat? La această întrebare a răspuns psihologa Ina Crasnojon, care a explicat în noul episod ce stă în spatele fricii, în ce moment traumele iau forma anxietății și cum poți să o depășești eficient.

Găsește episodul „De ce ne este frică” pe site-ul suntbine.md, dar și pe Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify sau în aplicația de podcasting preferată.

„Sunt Bine” este un podcast despre sănătate mintală, semnat de Victoria Colesnic și Natalia Sergheev. În fiecare episod poți afla povești adevărate despre oameni ca tine care-ți împărtășesc momentele vulnerabile prin care au trecut. Episoade noi apar lunar. Proiectul este sprijinit de Biroul de Cooperare al Elveției în Republica Moldova și implementat de Y-PEER Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine