Petrocub Hâncești și Sfântul Gheorghe Suruceni se întâlnesc astăzi în finala Cupei Moldovei. Unde puteți urmări meciul

photo-1592849794–6

Petrocub Hâncești și Sfântul Gheorghe Suruceni se întâlnesc astăzi, de la ora 21.00, în finala Cupei Moldovei Orange, ediția 2019/2020. Partida se va juca fără spectatori, însă aceștia vor putea susține echipele preferate online, fiind virtual alături de fotbaliști prin conferință video pe Zoom.

Este a doua finală consecutivă dintre cele două echipe într-o competiție organizată de FMF. Pe 7 martie curent, Petrocub și Sf. Gheorghe s-au duelat și în meciul decisiv pentru Cupa Federației. Trofeul ediției inaugurale a ajuns la formația din Suruceni, transmite fmf.md.

Ambele formații nu au jucători suspendați pentru finală. În schimb, Petrocub are unele probleme de efectiv, pentru acest meci fiind indisponibili din cauza accidentărilor fundașii Constantin Bogdan și Maxim Potîrniche, precum și atacantul Eugeniu Rebenja. De partea cealaltă, Sf. Gheorghe are toți jucătorii apți de joc.

Special pentru finală, pe stadionul Zimbru au fost instalate ecrane LED, unde va fi disponibilă conexiunea în timp real cu suporterii echipelor care vor juca în finală. De asemenea, fanii care se vor conecta online la eveniment vor participa la un concurs cu un premiu oferit de partenerul general, compania Orange.

Noua deținătoare a Cupei Moldovei Orange va primi trofeul transmisibil, care a fost prezentat anul trecut. De asemenea, jucătorii, antrenorii și oficialii celor două finaliste vor primi medalii, precum și cadouri din partea organizatorilor.

Finala Cupei Moldovei Orange va putea fi urmărită în mai multe țări. Astfel, partida Petrocub – Sf. Gheorghe va fi transmisă în direct de postul de televiziune N4, canalul Sport 1 (disponibil în majoritatea țărilor din spațiul ex-sovietic), canalul SportKlub (disponibil în Serbia, Croația, Slovenia, Muntenegru, Macedonia de Nord și Bosnia și Herțegovina). De asemenea, meciul va fi retransmis de paginile sociale FMF și site-ul fmf.md, dar și de portalurile moldfootball.com și sports.md.

Taguri: #FMF
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine