Participă la cea mai mare conversație lansată la nivel global – UN75 – și spune cum vezi viitorul nostru. Fă-ți vocea auzită

undp moldova 1
Foto:PNUD Moldova

În 2020, Organizația Națiunilor Unite marchează cea de-a 75-a aniversare de la fondare. Cu această ocazie, ONU a lansat cea mai mare conversație la nivel global, prin care dorește să încurajeze oamenii să stabilească împreună prioritățile pentru un viitor mai bun și să-și facă vocea auzită.

ONU Moldova încurajează populația Republicii Moldova de a participa la sondajul online care are ca scop să definească, de comun acord, viitorul și prosperitatea țării noastre.

Accesează linkul și completează sondajul într-un minut, disponibil în limba română și limba rusă. 

„Viitorul nostru depinde de noi înșine. Ceea ce facem, ceea ce gândim, este viitorul nostru.”

Prin intermediul campaniei UN75, Organizația Națiunilor Unite încurajează oamenii să-și facă vocea auzită pentru a putea împreună să definească modul în care cooperarea internațională sporită poate ajuta la crearea unei lumi mai bune până în 2045, la cea de-a 100-a aniversare a ONU.

„Vom avea un viitor luminos. Compar ceea ce a fost înainte și ceea ce este acum. Viața a devenit mai interesantă, lumea este deschisă.”

În septembrie 2020, în cadrul celei de-a 75-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, liderii mondiali vor prezenta opiniile și ideile generate în urma sondajului online desfășurat în fiecare țară, inclusiv în Republica Moldova. 

Campania este lansată de către secretarul general al ONU, António Guterres, și se anunță să fie cea mai mare și detaliată conversație organizată vreodată la nivel mondial. Într-o lume cu schimbări dramatice și cu provocări complexe, de la criza climatică până la folosirea incontrolabilă a tehnologiilor de către populație, avem acum nevoie de acțiuni colective și solidare mai mult ca niciodată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine