(video) Klaus Iohannis a anunțat noi relaxări în România. După 15 iunie, se pot redeschide mallurile, grădinițele și piscinele

iohanis
Foto:Klaus Iohannis PC: www.iknowtoday.com

Președintele României Klaus Iohannis a anunțat noi măsuri de relaxare după 15 iunie. Astfel, începând cu săptămâna viitoare în România se redeschid mallurile, grădinițele și creșele private, precum și sălile de fitness și piscinele exterioare.

Vezi mai jos principalele declarații ale președintelui României.

După 15 iunie, se vor putea redechide mallurile, dar fără restaurante și fără locuri de joacă. Vor fi posibile evenimente private – nu publice, private – cu număr un pic mai mare de participanți, în speță 20 de persoane dacă evenimentele sunt în interior și 50 dacă vor avea loc în extrerior, transmite digi24.ro.

Pentru a veni în sprijinul părinților care vor lucra, care vor avea de mers la lucru și în perioada vacanței, va fi posibilă – nu obligatorie, dar posibilă – redeschiderea after school-urilor, a grăinițelor și a creșelor private.

Va fi posibilă redeschiderea sălillor de fitness, dar cu respectarea unor norme foarte stricte. La fel va fi posibilă deschiderea piscinelor exterioare, cu respectarea regulamentelor speciale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine