UTM și FabLab Chișinău au donat 200 de viziere poliției de frontieră

utm

Universitatea Tehnică a Moldovei, reprezentată de prorectorul Dinu Țurcanu, și directorul CEGHID, Radu Melnic, de comun acord cu activiștii FabLab Chisinau, susțin în continuare inițiativa de a produce viziere și de a le transmite prin donație personalului aflat în prima linie de acțiune în combaterea epidemiei COVID-19.

Inițiativa a fost lansată de grupul de activiști din România Vviziere.ro și implementată în Republica Moldova prin intermediul platformei online Viziere.md, în parteneriat cu COR (Creative Industries Association in Moldova) și Artcor. În acest context de solidaritate și susținere necondiționată comună, activiștii au donat ieri 2️0️0️ de viziere pentru Poliţia de FrontierăMinisterul Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Pornită din inimă și considerațiune pentru specialiștii expuși prin activitatea lor unui risc permanent de contaminare, donația a fost însoțită de un mesaj de profundă recunoștință și apreciere pentru munca de zi cu zi a polițiștilor de frontieră, care asigură liniștea și securitatea la hotarele țării.

Totodată, un mesaj special de mulțumire a fost adresat Secretarului de Stat al MAI, Mariana Grama, care îi asigură pe activiști mereu de tot suportul necondiționat, dar și președintelui Asociației Polițiștilor Creștini din Republica Moldova, Anatol Andriuță, care a donat resurse financiare pentru confecționarea a 800 de viziere, cuprinzând, după cum urmează, și respectivul act de donație către Politia de Frontieră:

# 200 pentru Inspectoratul Național de Patrulare al IGP;
# 200 pentru Inspectoratul General de Carabinieri al MAI;
# 200 pentru Ministerul Apărării al Republicii Moldova;
# 200 pentru #PolitiadeFrontiera.

Pentru detalii, despre cum puteți deveni #Donator și #SalvaVieți, accesați acest link.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine