(foto) 10 motive să petreci Ajunul Crăciunului la Castel Mimi

79842411_2755989254463416_6893498719979700224_o

Ajunul Crăciunului, această sărbătoare minunată care reîntregește familii și care oferă, de cele mai multe ori, o aură aparte acestei perioade, se va dovedi una specială pentru vizitatorii Castelului Mimi. Asta pentru că, pe lângă târgul de Crăciun și activitățile pentru toate vârstele de pe teritoriul castelului din localitatea Bulboaca, organizatorii au pregătit și un program special pentru seara de 24 decembrie. Pe ei i-am și întrebat care sunt cele 10 motive care ne vor face să vrem să mergem, de la mic la mare, la Castel Mimi în seara de ajun. Vă prezentăm, deci, cele 10 motive pe care le-au invocat organizatorii seriei de evenimente „A fost odată la Castel…”.

#1. Concert excepțional, susținut de Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra

La „A fost odată la Castel… Ajunul Crăciunului” vă așteaptă un cadou muzical extraordinar, un recital cu adevărat special, susținut de Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra! Melodiile tradiționale folk-etno, interpretate într-o manieră contemporană, cu elemente de funk, vor crea acea atmosferă specifică unei sărbători care unește și care ne face să vibrăm, la unison, sub unul și același ritm fain. Cu siguranță, concertul va depăși așteptările oaspeților noștri. Cristofor este fenomenal în scenă, mai ales live.

#2. Izvar NELIMITAT, pe toată durata evenimentului

Cei care vor păși pragul Castelului vor fi întâlniți cu izvar cald, pe care vor putea să-l savureze în porții nelimitate, pe toată durata evenimentului, din pahare comestibile. Cei care au mai fost la evenimentele noastre, în acest an, au lăudat această băutură. Mulți spun că demult nu au gustat un izvar atât de bun, iar noi tindem să credem la fel.

#3. Show de lumini, cu adevărat, spectaculos!

Pe oaspeții evenimentului îi așteaptă un show de lumini grandios, proiectat pe clădirea Castelului Mimi, acompaniat de muzică. Acesta este unul dintre elementele cu adevărat spectaculoase, iar asta pot să o confirme mai ales cei care au reușit să ne viziteze în cadrul altor evenimente din seria „A fost odată la Castel…”, care s-au desfășurat începând cu 14 decembrie și până în prezent. Orele de proiecție a celor cinci show-uri de lumini sunt: 17.00, 18.00, 19.00, 20.00 și 21.00.

#4. Târg de Crăciun, de unde veți putea procura cele mai originale cadouri

Târgul de Crăciun este și el unul dintre punctele forte ale evenimentelor de la Castel Mimi din acest an. În cadrul acestuia, oaspeții noștri pot procura de la căni și accesorii de tot felul, cu specificul sărbătorilor de iarnă, până la vinuri Mimi din toate seriile, împachetate în cutii extrem de drăguțe și cu gust. De la delicioasa tartă „Baba Neagră” la pachet de sărbătoare și până la ceaiuri naturale, fiecare vizitator își va găsi cadoul potrivit pentru oamenii săi dragi.

 #5. Gustări delicioase și atmosferă de neuitat!

Nu putem să nu menționăm gustările delicioase pe care bucătarii de la Castel Mimi le prepară cu atâta drag pentru oaspeții castelului. Checul „Baba Neagră”, tarta din lămâie, marshmallow-urile, tortul „Napoleon”, plăcintele calde sunt câteva dintre gustările ce le vor potoli nu doar foamea, dar și pofta până și celor mai pretențioși gurmanzi.

 #6. Iluminare

Iluminarea pe care o avem, în acest an, este de-a dreptul încântătoare. Oaspeții și mai ales cei mici vor rămâne surprinși de luminițele ce se regăsesc pe întreg teritoriul castelului. Renii lui Moș Crăciun, brăduții și alte elemente de decor colorate și luminoase, în frunte cu marele pom de Crăciun care încununează „opera”, sunt fantastice.

#7. Căsuța lui Moș Crăciun

Dacă există un loc mai favorabil pentru ca minunile să se întâmple, aceasta este, cu siguranță, Castel Mimi! Din acest motiv, Moș Crăciun l-a și ales, pentru a-și muta aici sediul! Începând cu 14 decembrie, micuții au ocazia să comunice direct cu moșul și să-i șoptească la ureche care sunt cele mai mari dorințe pe care le au! I-am găsit încântați pe micii noștri vizitatori în urma contactului cu moșul, în cadrul evenimentelor care s-au petrecut până acum la castel, iar asta înseamnă că magia este una adevărată, că minunile chiar se întâmplă și că ele trebuie să se amplifice, mai ales în Ajunul Crăciunului.

#8. Ceai din plante, din partea casei

Băutură mai potrivită decât izvarul, pentru serile reci de iarnă, poate fi doar ceaiul cald din ierburi, iar mai bun decât un ceai simplu de ierburi poate fi doar unul selectat și asortat minuțios și pe potrivă, așa cum este cel de la Castel Mimi.

 #9. Activități pentru cei mici

Picii îi vor putea scrie o scrisoare lui Moș Crăciun și le vor putea trimite carduri poștale celor dragi. Asta nu e o glumă, noi chiar vom avea grijă să le expediem destinatarilor. Pe cei mici îi mai așteaptă și o serie din cele mai haioase desene animate la Cinematograful Copiilor, dar și un adevărat Atelier de Creație, unde micuții își vor putea manifesta vocația și vor da viață unor noi opere de artă.

#10. O petrecere feerică și plină de minuni în Ajun de Crăciun

Per ansamblu, atmosfera este una cu adevărat feerică la Castel! Și nu de aceea că noi o credem feerică, ci pentru că ea a fost creată cu multă dăruire și implicare de către cei mai buni artiști în ale decorului. Unde mai pui că fericirea celor mici și entuziasmul celor mari se citește pe față atunci când se află în ambianța de sărbătoare a castelului. Muzica potrivită, după cum deja știți, va fi și ea un ingredient fără de care evenimentul nu poate avea loc, iar noi am avut grijă să facem, atent, selecția. Ne-am dorit să creăm o adevărată poveste și, credem noi, ne-a reușit până acum! Și ne dorim să împărtășim această poveste cu cei care caută să trăiască, de sărbători, o adevărată magie!

Îi așteptăm pe toți cei care cred în minuni, la „A fost odată la Castel… Ajunul Crăciunului”, să ne bucurăm împreună de atmosfera sărbătorilor de iarnă alături de Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra, dar și de toate cele menționate mai sus.

Evenimentul se va desfășura pe 24 decembrie, cu începere de la ora 17.00, la Castel Mimi. Biletele la eveniment pot fi procurate pe iTicket.md.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine