(video) A condus de mai multe ori beată și a stat șase luni în închisoare. Detalii despre conducătoarea Porsche-ului, implicată în accidentul de ieri

27710485

Inspectoratul General de Poliție a venit cu mai multe detalii despre accidentul care s-a produs ieri, 30 septembrie, în sectorul Buiucani al Capitalei. Oamenii legii au comunicat că femeia care se afla la volanul Porsche-ului a fost trasă la răspundere penală de cinci ori.

„Anterior, conducătoarea auto suspectă a fost trasă la răspundere penală de cinci ori. Într-o perioadă de nouă ani, pe numele persoanei suspecte au fost pornite 43 de procese verbale contravenționale și aceasta a fost lipsită de dreptul de a conduce. Vitezometru mașinii care a tamponat troleibuzul s-ar fi oprit la 130 km/oră. Conducătoarea automobilului care a tamponat troleibuzul a fost condamnată cu executare la șase luni de închisoare și a executat pedeapsa cu închisoarea în Penitenciarul de la Rusca”,  a menționat șeful interimar al IGP, Gheorghe Balan.

Totodată, oamenii legii au menționat că aceasta a fost prinsă în stare de ebrietate la volan de mai multe ori.

Oamenii legii au fost întrebați, în cadrul conferinței, de mai multe ori dacă femeia are sau nu permis de conducere, însă aceștia s-au eschivat să răspundă.

Conform informațiilor prezentate de Sergiu Golovaci, șef DRU, în total 28 de persoane, inclusiv doi copii, au fost internate la Institutul de Medicină Urgentă. Potrivit ultimei informații de la Institutul de Medicină Urgentă, 10 persoane au rămas spitalizate, celelalte au solicitat tratament ambulatoriu. Printre aceste persoane aflate la spital este și conducătoarea autovehiculului, care a suferit o intervenție chirurgicală și se află în continuare în stare gravă.

Vezi mai jos conferința completă organizată de IGP.

Reamintim că, un troleibuz de pe ruta 21 a derapat de pe traseu după ce a fost tamponat de o mașină. Accidentul s-a întâmplat în sectorul Buiucani în urma unei tamponări cu un automobil marca Porsche. În rezultat, o persoană a decedat, iar altele 18 sunt rănitePoliția a anunțat cauza preliminară a accidentului din sectorul Buiucani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine