Fotograful moldovean, Ramin Mazur, a fost nominalizat la un concurs internațional organizat de World Press Photo

iPiccy-collage

Fotograful moldovean, Ramin Mazur a fost nominalizat în cadrul unui concurs internațional de fotografie, organizat de World Press Photo Foundation. Este vorba de „Joop Swart Masterclass 2018” – un eveniment care se desfășoară anual, începând din 1994, destinat celor mai talentați jurnaliști foto din lume. Acesta este considerat unul dintre cele mai prestigioase evenimente de acest gen.

Scopul evenimentului este să reunească cei mai experimentați fotojurnaliști cu fotografi tineri, cu un potențial promițător, să împărtășească și să transmită cunoștințele și experiența lor acestora.

La ediția din acest an au fost nominalizați 216 fotografi din 79 de țări diferite. Ramin Mazur este unica persoană nominalizată din Moldova.

În următoarea etapă a concursului, un comitet independent va alege 12 participanți care vor fi invitați la Amsterdam pentru master-class. Participanții selectați vor fi anunțați în cadrul Festivalului World Press Photo, care va avea loc în perioada 13-14 aprilie la Amsterdam.

Concursul este organizat de Fundația World Press Photo. Întreaga listă a celor nominalizați o puteți vedea AICI!

Reamintim că, fotograful moldovean, Ramin Mazur a devenit câștigător la categoria „Fotojurnalist” în cadrul Premiilor EyeEm Photography 2017. Concursul a înregistrat un număr record de participanți, 88.000 fotografi din întreaga lume și mai mult de 590.000 de lucrări.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine