Angela Gonța revine pe sticlă. Va prezenta buletinul de știri la un post de televiziune relansat

15589570_1383746938315837_1184568530472072473_n
Foto:Facebook/Angela Gonța

Fosta prezentatoare a principalului buletin de știri de la PRO TV, Angela Gonța, revine pe micile ecrane pentru a prezenta știrile la un post de televiziune relansat. TV7, care va deveni în forma sa actuală TV8, se relansează la mijlocul lunii iunie, scrie newsmaker.md.

Conform sursei citate, directorul general al noului post TV, Ion Terguță, a spus că postul TV va fi complet nou, iar aici se vor regăsi toți cei care vor să facă jurnalism profesionist.

Dupa rebranding,  vor exista noi programe și prezentatori, inclusiv și jurnalista Angela Gonța care va prezenta buletinul de știri în română. Buletinul de știri în rusă va fi prezentat de Iana Stepanenco.

Printre programele anunțate, se vor regăsi emisiuni de analiză cu Andrei Popov și Igor Boțan, dar și cu expertul în energetică, Sergiu Tofilat. De asemenea, și emisiunea „Politica” a Nataliei Morari va fi reluată.

Reamintim că Angela Gonța a renunțat la postul de prezentatoare de știri la PRO TV din momentul în care a decis să se căsătorească cu fostul prim-ministru Vlad Filat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine