Vino la un offline cu tânăra scriitoare Lucia Brainstorm și îndrăznește să-i pui orice tip de întrebare

18403230_1887666764814784_4860397743349907317_n

Tânăra scriitoare Lucia Brainstorm, autoarea volumului de poezie „Dezbracă-mă de griji și dor” și a romanului „Cine Ești?”, te invită la un offline în cadrul proiectului „Viața din spatele cuvintelor” organizat de Talking Book Club. 

„Nu m-am gândit că voi ajunge să povestesc despre viața mea, despre mine. Cine să știe că îmi petrec serile adesea la balcon, cu ceaiul preferat, lumânări aromatizate și pe fundal îl am pe Beethoven? Sau că alerg uneori prin ploaie desculță și mă bucur ca un copil? Cine să știe că eu iubesc până persoana dată îmi curge prin vene? Cine să știe că iubesc teatrul și mă definesc prin artă? Cine să știe că am o nerăbdare de a vă cunoaște pe toți”, spune Lucia, care vă îndeamnă să fiți îndrăzneți și să îi adresați întrebări de orice tip.

Autoarea își va prezenta și cărțile sale lansate anterior. Va fi o seară unde veți putea cunoaște mai bine povestea cărților printr-un număr artistic, discuții de suflet și povești rupte din suflet.

Romanul va putea fi procurat la prețul de 100 de lei, iar cartea cu versuri la preț de 60 lei, și deoarece de fiecare dată banii adunați sunt donați, de data aceasta donațiile merg la școala-grădiniță „Pas cu pas” Nr. 120.

Evenimentul va avea loc pe 19 mai la Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”, începând cu ora 17:00. Detalii despre acesta aflați și pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine