Ajută tinerii cu mai puține posibilități să ajungă la Festivalului Tineretului din 2017

fest1

Festivalul Tineretului din 2017 a avea loc la 12 august, Ziua Internațională a Tineretului, unde vor participa minim 2.000 tineri și peste 30 de organizații, fiind o bună oportunitate de a crea proiecte comune.

„Suntem Alianța Studenților din Moldova și reprezentăm studenții din Moldova, înțelegând și acceptând diversitatea acestora. ASM tinde către stabilirea unor relații de solidaritate în cadrul mișcărilor studențești. Scopul organizației este de a reprezenta și promova interesele de ordin educațional, social, economic și cultural ale studenților și tinerilor din întreaga țară, oferindu-le tinerilor posibilitatea de a se dezvolta. Astfel, venim cu oportunitatea către copii de a participa la Festivalul Tineretului 2017, unul din cele mai mari evenimente creat de către și pentru tineri.

În cadrul ediției Festivalului Tineretului din anul 2017, vor participa circa 30 de organizații neguvernamentale la târgul de ONG-uri, minim 2.000 de tineri din întreaga țară vor fi prezenți. De asemenea, în cadrul evenimentului se vor organiza workshopuri, tombole, panele de discuții, concert și alte activități care vor crea atmosfera și vor oferi răspunsuri și ajutor tinerilor. Noi dorim ca copii selectați să participe activ la organizarea festivalului si să beneficieze de oferte. Copiii vor fi asigurați cu alimentație, transport. Pentru ei se vor organiza excursii și vor fi oferite cadouri” spun organizatorii campaniei.

ASM are nevoie de 1.800 euro pentru a face posibil acest lucru. În acest moment sunt colectați 45 euro (3%) din toată suma și au mai rămas 22 zile din campanie. Dacă vreți să ajutați o puteți face aici: Festivalul Tineretului 2017

Prin sms

Expediază un SMS cu conținutul “festival” la:

9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Prin BPay

Platește rapid și ușor prin automatele de plata Qiwi. Vă rugăm să selectați compartimentul ‘E-money’, după care accesați ‘BPay’ și întroduceți codul ‘17002163‘.

Prin telefon

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Cum a fost în 2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine