Participă la Hospice Bike Tour. Un tur pe bicicletă pentru un scop nobil

hospice01
Foto:PC: Facebook/hospicebiketour2017

Cinci zile, două țări și 700 de km de mers pe bicicletă spre beneficiul copiilor și adulților cu condiții limitatoare de viață. Acțiunea va avea loc în perioada 19-24 iunie.

Hospice Bike Tour este un mod interactiv și distractiv de colectare a fondurilor. O echipă formată din 30 de cicliști vor parcurge 700 de km pe bicicletă pe un traseu care începe în țara noastră și se termină în România. Mai exact, pe ruta Chișinău – Iași – Lacul Bicaz – Miercurea Ciuc – Brașov (Hospice Casa Speranței) București (Hospice Casa Speranței).

facebook/hospicebiketour2017
PC: Facebook/hospicebiketour2017

Cicliștii care participă în cursă au ca scop să colecteze 500 € fiecare și să contribuie în acest mod la dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă din regiunile Soroca, Ocnița și Orhei. Beneficiarii proiectului sunt 3 organizații care oferă gratuit asistență socială, medicală și psiho-emoțională pentru persoanele care au condiții limitatoare de viață.

unnamed (2)
PC: Facebook/hospicebiketour2017

Dacă vrei să te implici și tu la această acțiuni de caritate, te poți înscrie până la data de 21 mai, completând un formular. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

facebook/hospicebiketour2017
PC: Facebook/hospicebiketour2017
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine