(foto) În Moldova va fi deschisă prima Academie de Karting pentru toată familia

arrive-and-drive-corporate-track-day-4701-p
Foto:rsracing.org

În acest weekend va avea loc deschiderea primei „Academii de Karting” din Moldova pentru întreaga familie. Organizatorii invită toți doritorii la deschidere unde vă așteaptă cele mai performante karturi de la liderii mondiali, echipamente profesionale, curse spectaculoase, concursuri și un concert grandios.

„Academia de Karting” a pregătit o surpriză pentru cei mici – 2 zile, pe 15 și 16 aprilie, curse gratuite pentru toți copiii.

Alături de cei 200 de copii din show-baletul „Black&White” prezent la eveniment va fi și formidabila Ola Tabu, care va interpreta cele mai inspirate cântece.

Veți fi cu adevărat surprinși de circuitele intense și de parcul de automobile, care găzduiește 12 karturi SODI și MS Kart cu motorul de până la 270 centimetri cubi. Pentru cei mai mici piloți „Academia de Karting” a pregătit mașinuțe electrice Peg Perego, iar puterea și designul acestora va surprinde atât copii, cât și părinții acestora.

În cadrul „Academiei de Karting” va fi deschisă și prima școală de karting, unde antrenorii cu renume în domeniu vor instrui atât copii, cât și adulții. Deschiderea „Academiei de Karting” va avea lor pe 15 aprilie, ora 11.00 în fața Centrului Comercial Grand Hall.

Academya karting_900pxl_echipamente3

pl_karting_ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine