Dacă ești elev și ai sute de întrebări despre studiile universitare, participă la Hall Of Future Students

elevi

Ești pe pasul de a absolvi liceul și ai sute de întrebări sau temeri referitoare la universitate? Atunci, trebuie neapărat să vii la HOFS – locul unde vei găsi răspuns la toate întrebările și te vei umple de curaj pentru viitoarea viață de student.

HOFS este un seminar organizat de către voluntarii Consiliului Național al Tinerilor din Moldova, destinat liceenilor care se orientează spre studii universitare după absolvirea ciclului liceal. În cadrul seminarului tinerii vor participa la o serie de sesiuni informative, training-uri și workshop-uri, axate pe cunoașterea vieții de student atât în țară, cât și peste hotare, programe de studii, metode de a eficientiza gestionarea banilor și a timpului, mijloace prin care se poate depăși stresul cauzat de studii și examene, precum și multe alte activități interactive.

Sesiunile vor fi conduse în limba română, de persoane specializate în domeniu, care au pregătit o serie de activități, materiale și informații relevante, pentru a fi expuse tinerilor.

Evenimentul va avea loc pe 1 și 2 aprilie, la Liceul Academiei de Științe. Pot participa toți elevii cu vârsta cuprinsă între 14-19 ani. Taxa de participare pentru o zi este de 40 de lei, pentru ambele zile – 70 lei. În cadrul seminarului veți beneficia de materiale, coffee-break-uri, cadouri și multe alte surprize.

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) este structura asociativă a 58 de organizații de tineret, ce promovează drepturile tinerilor și reprezintă interesele organizațiilor de tineret în procesul de elaborare, implementare și evaluare a politicilor de tineret.

17457251_1000070970093637_6993252130488935077_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine