Iarmarocul Prepascal. Centrul ARTICO organizează un târg de paști

targ-paste-sibiu

În perioada sărbătorilor de primăvară, Centrul Republican pentru Copii și Tineret ”ARTICO” organizează „Iarmarocul Prepascal”, un eveniment plin de culoare, muzică, bucate alese și multă voie bună. Acesta se va desfășura pe 9 aprilie, de Duminica Floriilor, între orele 11:00 și 16:00.

Organizatorii spun că iarmarocul este oportunitatea fiecăruia de a simți tradiția în suflet, ce vă oferă șansa de a vă intensifica acest sentiment plăcut și unic.

În cadrul târgului organizat veți avea posibilitatea:

# să apreciați truda și iscusința a zeci de Meșteri populari, care vin să-și etaleze operele lor de artă și, în același timp, să achiziționați: obiecte de artizanat, ceramică, accesorii, elemente de decor, articole vestimentare, varietăți de creații culinare ș.a.

# să participați în cadrul Atelierelor de creație, oferite de meșteri iscusiți, precum: încondeierea ouălor, Ebru, confecționarea coronițelor, felicitări, etc., creând, astfel, un cadou original pentru cei dragi;
Ansambluri folclorice din republică și din municipiu vă vor aduce Spiritul Sfânt al sărbătorilor, prin cântece și tradiții strămoșești;

# să câștigai la TOMBOLA, organizată de către meșterii participanți la expozițiile Târgului, oferindu-vă posibilitatea să plecați acasă cu un cadou din partea acestora.

târgpaste

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine